me and my Harry!

Vorige week maandag had ik bezoek in de Sissy-Boy Eindhoven van een van de bedenkers van Harry. Een verhaal over een opa en jazz muzikant Harry en zijn kleindochter. Ik werd op slag verliefd op het idee en de gedachte. (Misschien speelt het mee dat mijn opa ook Harry heette)

Harry gelooft dat mensen die in tune zijn met zichzelf beter in staat zijn om voor de wereld om zich heen te zorgen. Daarom inspireert hij mensen over de hele wereld om hun tune te vinden. Een tune is een verzameling van momenten en dingen in het leven waar je je relaxed en gelukkig bij voelt. Harry’s iconische witte tank top herinnert de drager eraan om dicht bij zijn of haar tune te blijven…

Kijk hier naar het filmpje waarin je wordt meegenomen in dit mooie verhaal…
Ox reading Harry’s story ‘Find your tune’

Meer weten of zelf ook een tank top bestellen? Kijk op findyourtune.com

Tot eind september nog te verkrijgen bij Sissy-Boy Einhoven

Be first to comment